After silence, that which comes nearest to expressing the inexpressible is music.

Aldous Huxley

NIEUWS

Solo aan de zijde van Branford Marsalis

27.03.2020

UPDATE: Dit concert is uitgesteld naar het volgende seizoen vanwege de corona-crisis.

27 maart 2020 wordt weer een speciale dag voor mij.

Op die dag krijg ik de eer om voor de 2de keer in mijn carrière als solist te mogen optreden, met mijn eigen Belgian National Orchestra:)

 

Enkele zaken die dit optreden extra speciaal maken:

 

1. Ik mag aan de zijde staan van niemand minder dan

Branford Marsalis, een wereldster in de saxwereld!

 

2. We spelen het werk 'Escapades' van 1 van mijn idolen, John Williams. Dit is de soundtrack van 'Catch me of you can'

 

3. Dit alles speelt zich af in BOZAR, onder leiding van iemand die ik enorm respecteer en die er bij mijn eerste solo optreden ook bij was, Dirk Brossé!

Tickets kan je HIER bestellen!

Nieuwe composities op komst!

16.05.2019

 

Op donderdag 18 mei doen we de eerste lezing van mijn eerste werk voor fanfare, 'Vicus'.  Dit werk is in opdracht geschreven voor de KF Heindonk.  Première staat gepland voor 19 oktober 2019.

Ook mijn tweede werk voor harmonieorkest 'A Waltz for Lisa' is binnenkort te koop, samen met kamermuziek versies van Cosmopolydian.  (vibra-fluit en piano-fluit)

Tot slot komt ook een splinternieuw pianowerk 'Distance' binnenkort uit.  Net zoals 'A Waltz for Lisa' is dit pianowerk geschreven voor mijn oudste dochter Lisa.

Recensie CD 'Cocktail Maison'

 

Via deze link kan u een mooie recensie terugvinden over onze

CD 'Cocktail Maison'.  Deze recensie is verschenen in februari 2018 in het Nederlands vakblad 'FLUIT'

 

'Cocktail Maison' op Klara

 

Op zaterdag 24 februari is onze CD voorgesteld op Klara in het programma Boetiek Klassiek.  

U kan het fragment hier beluisteren

 

 

 

 

CD 'Cocktail Maison' is NU te koop

Voor meer info klik hier.

 

 

Tentoonstelling 'SIER'

02.12.2017 tot 16.12.2017

 

Ik heb de eer om mijn muziek ten toon te stellen  in het gemeentehuis van mijn woonplaats Boom.  Samen met 7 andere kunstenaars waaronder mijn schoonouders Marc Hadermann, Lief Caluyn en Paja Van Dyck.  Naast hun prachtige kunstwerken kan u dus ook mijn muziek komen beluisteren en bekijken op deze tentoonstelling.  Onze CD Cocktail Maison zal daar ook officieel voorgesteld worden aan het grote publiek. 

Ik hoop jullie dus allemaal te mogen verwelkomen op het gemeentehuis in Boom.  Op 2, 9 en 10 december zal ik persoonlijk zeker aanwezig zijn. 

Praktische info via deze link.

CD opname 'Cocktail Maison'

22 & 23.7.2017

Een schitterend weekend vol muziek en concentratie.  Op 2 dagen tijd hebben we alle 'Cocktail Maison' werken opgenomen.  Samen met Bart van Dacampo Audio en Raf De Keninck als opnameleider, die beide een een voortreffelijke job hebben gedaan, hebben we ons 2 dagen opgesloten in Brussel om al deze prachtige muziek te vereeuwigen.  Nu nog even afwachten op het mixen en de mastering en omstreeks november mogen jullie onze gloednieuwe CD verwachten.  Wij kijken er alvast heel erg naar uit.

Singelconcert 'Cocktail Maison'
25.5.2017


Op 25 mei laatstleden, had ik de eer om in de blauwe zaal van de Singel op te treden op een fantastisch concert.  We hebben maar liefst 8 wereldcreaties gespeeld die avond die speciaal voor ons werden geschreven.

 

Het werd een onvergetelijke ervaring samen met mijn fantastische medespeelster Inge Smedts en het Koninklijk HarmonieOrkest Schelle olv Dirk de Caluwe!

 

Maar dit is nog maar het begin van ons 'Cocktail Maison' project.  Deze zomer duiken we de studio in om al de nieuwe werken op te nemen en vanaf dit jaar plannen we een heuse concerttour om onze nieuwe cd te promoten !

 

Spannende tijden alweer :)